Communicatie in beeld

Communicatie_in_beeld_cover

De kracht van een brochure, het uitdragen van een merk, de sfeer in een interieur; voorbeelden waarin ontwerp, tekst en beeld samenkomen en één geheel vormen.

Voor een opdrachtgever is het moeilijk om hierin de weg te vinden en de juiste keuzes voor ontwerp, tekst en fotografie te maken. Dit boekje is bedoeld om de opdrachtgever een idee te geven hoe het samenspel tussen deze disciplines leidt tot sprekende brochures, boeken, campagnes en interieurs.

Horizon Photoworks heeft een informatieve brochure: “Communicatie in beeld” uitgegeven waarin een zestal cases staan met voorbeelden en een beknopte uitleg over de totstandkoming van een project en het eindresultaat. Om tot een goede realisatie te komen is hierin het proces erg belangrijk, waarbij door goede samenwerking van de opdrachtgever, vormgever, tekstschrijver, fotograaf en (interieur)architect een veel sterker eindresultaat te behalen valt.

Bekijk hier de brochure online, of bestel jouw eigen hard-copy exemplaar door even contact op te nemen.

28 February 2013 by Bram Vreugdenhil
Category: Architecture, Design, News, Portret, Reportage • Tags: , , , , , , , Post comment


Leave a reply

verplichte velden*